Så var julen över och man har fått några lugna dagar och så är det dags att ställa om till nyår. Hur ser ert firande ut, vad har ni för planer? För oss blir det ett stillsamt firande, tjejerna ska iväg på sitt och för min del går jag gärna runt i mjukisar här hemma, äter god mat och somnar i soffan strax efter tolvslaget... låter kanske tråkigt för en del men det har varit lite slitsamt de senasta månaderna eller ja det senaste året men den sista tiden har tagit på krafterna. Ser fram emot det nya, nytt år med en del förväntningar, förändringar och utmaningar som jag hoppas faller gott ut. 
 
Tänkte tipsa om lite goda tips här, och först ut är denna dulce de leche cheesecaake, så krämig och god och går ju perfekt att göra nu dagarna innan då den ska vara i frysen. 
Ni hittar receptet här.  Dekorera med några tomtebloss så blir det en festlig nyårsdessert. 
 
Choklad funkar ju alltid, ett säkert kort. Denna chokladfondant är en favorit och med lite färska bär och lättvispad grädde blir det en perfekt dessert. 
Ni hittar receptet här.
 
Goda tilltugg till fördrinken eller till tolvslaget behövs ju också då det är en lång kväll. Chips med romdipp är ju det perfekta snackset tycker jag. Så gott.  
Lättsaltade chips och sedan gör ni dippen genom att lägga creme fraich på ett fat, lägg på stenbitsrom, strö över finhackad rödlök och gräslök.
En plockbricka är ju också en bra ide till nyår, med tex lite chark, kex och en varm brie med honungsglaserade valnötter. Ni hittar den här. 
 
Efterrätter i glas är ju väldigt snyggt, enkelt och gott, super smart ide om ni frågar mig. ;) 
Här hittar ni denna pepparkakscheesecake i glas.
 
En variant med kola och apelsin hittar ni här.
 
Vit chokladmouss med passionsfrukt blir ju också väldigt snyggt i glas, kika in här.
 
Hoppas ni har det bra och ta extra hand om er nu när läget med pandemin är som det är, bara hålla i och hålla ut ett liiitet tag till men visst är man trött på eländet men men... 
 
KRAM!