Gjorde en god pytt här om dagen med grekiska smaker, så gott. Kan serveras som en ren vegetarisk rätt eller som tillbehör till tex panerad kyckling, kött eller något vegetariskt/veganskt alternativ. 
Ingredienser: 
1 påse delikatesspotatis
2 paprikor tex röd och grön
2 rödlökar
1 ask körsbärstomater 
2 block fetaost
1 burk kalamataoliver
Svartpeppar
Salt
Oregano
Olivolja
 
Gör så här: 
Sätt på ugnen på 220 grader. 
Dela potatisen i mindre bitar, jag delade i fyra delar. 
Lägg på en plåt med bakplåtspapper, ringla över olivolja och krydda med salt, peppar och oregano. Sätt in i ugnen i 15 minuter.
Efter 15 minuter så tillsätt klyftad rödlök, halverade tomater och paprikorna som delats i mindre bitar, blanda om och tillaga i 15 minuter till. Kolla med sticka när potatisen börjar bli klar.
Strax innan pytten är klar så strö över tärnad fetaost och oliverna så de blir varma. Smaka av med salt, peppar och oregano. 
Servera med en god aioli eller tzatziki. 
 
Smaklig måltid!