Upp som en sol, ner som en pannkaka… så recenserar jag veckan som varit. Blev en bra början med Stockholmsresa, träff med trevliga vänner och god mat. Jobb och möten avlöste varandra och efter fredagens möte dippade jag och orken tog slut, sen har det varit en helg som varit en berg- och dalbanan men det är okej, det är så det är ibland och så är det för de flesta utav oss. 

 
Mitt bästa tips när det blir så där är att tänka på att göra det som funkar. Man måste kanske tänka om, prioritera bort saker odyl men när det krisar lite så försöker jag alltid fokusera på att göra det som funkar i stunden. Och vara snäll mot sig själv, Man är inte mer än människa med fel och brister, man gör så gott man kan. 
 
Efter en tur till soptippen och handling kändes det bättre och efter lite hemmafix fick jag till en promenad, bara jag och Gucci så skönt och det fick mig att hitta tillbaka och känna ett lugn. 
 
Lite bakning blev det iallafall i helgen, Halloweenbakelser och morotskaka med frosting blev det!  (null)
Receptet på denna goda och saftiga tårta hittar ni här. 
 
(null)
Ett enkelt och snabbt baktips är denna pumpabakelse, en god rulltårta som man skär i bakelser, på med vispad grädde och därefter en bit orangeamarsipan och en bit grön marsipan som ska vara på toppen och föreställa toppen på pumpan. 
 
Hoppas ni har en bra start på veckan!