Idag väntar vi vänner som kommer över på fika, då två utav dem inte tål gluten så passar denna kokosrulle perfekt.

Ingredienser:
3 ägg
2 dl rörsocker
3 dl kokos
5 msk potatismjöl
1 1/2 tsk bakpulver
Fyllning:
2 dl vispgrädde
1 dl lemon curd
1 tsk vaniljsocker
4-5 dl blåbär
Gör så här:
Sätt på ugnen på 250 grader.
Vispa ägg och socker. Blanda kokos, potatismjöl och bakpulver och blanda ner det i äggsmeten.
Bred ut blandningen på en plåt klädd med smort bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i ca 5 minuter.
Stjälp upp kakan på ett bakplåtspapper med kokos på och låt den svalna.
Gör fyllningen genom att vispa grädden tjock och fluffig och blanda sedan i lemon curd och vaniljsocker. Bred blandningen över kakan och fördela blåbären över den. Rulla försiktigt ihop den och låt ligga i kylen innan servering.
Önskar er en trevlig dag och bra start på veckan!