Idag väntar vi vänner som kommer över på fika, då två utav dem inte tål gluten så passar denna kokosrulle perfekt. 
 
 
Ingredienser: 
3 ägg 
2 dl rörsocker 
3 dl kokos 
5 msk potatismjöl 
1 1/2 tsk bakpulver 
 
Fyllning:
2 dl vispgrädde 
1 dl lemon curd 
1 tsk vaniljsocker 
4-5 dl blåbär 
 
Gör så här: 
Sätt på ugnen på 250 grader. 
Vispa ägg och socker. Blanda kokos, potatismjöl och bakpulver och blanda ner det i äggsmeten. 
Bred ut blandningen på en plåt klädd med smort bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i ca 5 minuter. 
Stjälp upp kakan på ett bakplåtspapper med kokos på och låt den svalna. 
Gör fyllningen genom att vispa grädden tjock och fluffig och blanda sedan i lemon curd och vaniljsocker. Bred blandningen över kakan och fördela blåbären över den. Rulla försiktigt ihop den och låt ligga i kylen innan servering. 
 
Önskar er en trevlig dag och bra start på veckan!