Veckan har gått fort, onsdag som blev fredag, torsdag som blev söndag och sedan klämfredag... ja, ni fattar ;) 
 
Fått en del gjort, men mest städat, städat och städat. Några i familjen har åkt till Grekland, kan ju tilläggas de mest stökiga och o strukturerade personerna i familjen så ni kan ju tänka er ordningen nu här hemma, underbart, allt är orört!!! Men i morgon kommer de hem...
 
Har fotat och filmat ett sammarbete som kommer i veckan som jag tror kommer passa de som gillar bakning ;)
 
Har även testat en del nya matrecept som blivit lyckade, som tex hasselbackspotatis med parmesan och örtolja, så gott. 
 
Även fått en del frågor om enkla tårtor till mors dag som är i morgon samt till kommande skolavslutningar och studenten, och mitt tipps är denna rulltårtstårta, så läcker och god. Recept här.
 
En annan tårtfavorit är pavlova men lemon curd, grädde, jordgubbar och hackade pistagenötter, perfekt kombo av smaker. Ni hittar receptet här. 
 
Nästa vecka är fullbokad redan, två frukostmöten, vårdmöten med dottern, samarbeten att publicera, dotterns bal och fix inför studentveckan och studenten.
 
Just det, höll på att glömma, var ju på en super rolig grej i fredags, fick vara med och se en stunde på inspelningen av hela sverige bakar, så roligt och blev faktiskt mer sugen på att söka nu än jag varit tidigare när man sett hur det går till. Kan inte visa så mycket bilder då vi inte får avslöja något innan programmet sändts senare i höst. Men roligt att se hur det går till och att få prata lite med programledarna, juryn och några utav deltagarna. 

Önskar en en fin kväll och en trevlig mors dag i morgon till er som firar! 💕