(null)

Gjorde kladdkakemuffins som jag testade att fylla med kolakräm och lite flingsalt,

(null)

Ingredienser: 
(Ca 12-15 st) 
Botten:
100 g smält margarin/smör
2 ägg
3 dl strösocker 
2 tsk vaniljsocker 
1 nypa salt 
4 msk kakao
1 1/2 dl vetemjöl
 
Fyllning: 
1/2 burk karamelliserad mjölk
Flingsalt 
 
Gör så här;
Sätt på ugnen på 200 grader. 
Smält margarinet/smöret och låt det svalna något. Rör ihop ägg och socker och tillsätt därefter fettet och de övriga ingredienserna. 
Fyll sedan formarna med smeten, ca 3/4. Använd gärna folieformar eller vanliga muffinsformar placerade i muffinsplåt så de inte flyter ut. 
Grädda mitt i ugnen i ca 10-12 minuter. 
Fyllningen görs genom att vispa den karamelliserade mjölken så den blir slät och krämig, häll den sedan i muffinsformarna. Låt stå i kylen/frysen för att stelna och ta fram en liten stund innan servering då de tinar fort.
Strö över lite flingsalt innan servering och servera med en klick grädde och färska bär.

Hoppas ni gillar, här fick de tummen upp!