För ett tag sedan så gjorde jag biskvier i långpanna, så smart och enkelt och kladdfritt. Jag smaksatte med frystorkade hallon vilket blev super gott!

Ingredienser till en form 25*30 cm:
500 g mandelmassa
2 äggvitor
1 dl strösocker
Fyllning:
250 g mjukt smör
150 g mjölkchoklad
1 tsk vaniljsocker
3 - 3,5 dl florsocker
2 äggulor
1/4 - 1/2 dl frystorkade hallon
Topping:
200 g mörk choklad
Frystorkade hallon
Gör så här:
- Ställ ugnen på 175 grader.
- Riv ner madelmassan i en skål.
- Rör ihop med äggvita och socker.
- Klä en ugnsform, cirka 25 x 30 cm och fördela ut blandningen.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 15-20 minuter så botten får lite färg och är gräddad, den ska inte vara klibbig, låt den då gå lite till. Låt botten svalna.
- Rör sedan ihop chokladkrämsfyllningen genom att smälta chokladen över vattenbad och blanda ihop med de resterande ingredienserna.
- Breder ut chokladkrämsfyllningen över botten och ställ sedan i kylskåp och låt svalna.
- Smält sedan choklad i vattenbad och bred över.
- Strö över frystorkade hallon.
- Låt chokladen stelna och skär sedan med en vass kniv i lagom stora bitar.
Så, så goda! Hoppas ni också gillar dem!