Så var vardagen igång igen efter helgen, eller vardag... denna just nu konstiga värld vi lever i kanske man inte kan kalla vardag? Hemmajobb, karantän, social distansering och allt vad det för med sig.
Men matlagningen är som vanligt i allafall, blir min terapi i allt detta. Idag blev det en god pastarätt med en sås gjord på salsiccia färs, en nyhet för mig som jag hittade i mataffären.

Ingredienser:
1 paket salsiccia färs
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 finhackad mild chili
1 kruka basilika
1 knippe timjan
1/2 burk krossade tomater
1 ask körsbärstomater
2 dl matlagningsgrädde
salt
svartpeppar
Gör så här:
- Skala och hacka lök och vitlök fint.
- Skölj och finhacka chilli och basilika
- Bryn färsen i olja eller smör så den blir genomstekt.
- Tillsätt lök, vitlök och chili och fräs tillsammans i ett par minuter. Tillsätt krossade tomater, körsbärstomaterna som delats på hälften, matlagningsgrädde, basilika och timjan.
- Låt småkoka i ca 10 minuter.
- Smaka av med salt och peppar.
- Servera med en god pasta.
Smaklig måltid!
Låter gott!