Tänkte tipsa om lite goda recept som passar till påsk, och så klart annars också 😉 Denna chokladmousse är så fräsch och god, kesellan gör att den inte blir så söt och passionsfrukten gör så den blir lite syrlig, super gott. 
Ingredienser: 
(4-6 portioner) 
150 g vit choklad 
1 ägg
2 dl vispgrädde
1 dl kesella kvarg
 
3 st passionsfrukt
 
Gör så här: 
  • Smält chokladen i ett vattenbad. 
  • Vispa upp ägget i en bunke. 
  • Vispa grädden. 
  • Tillsätt försiktigt chokladen i det uppvispade ägget under omrörning.
  • Rör sedan ner kesella och sedan den vispade grädden försiktigt och blanda till en jämn och fin smet. 
  • Häll upp i serveringsglas och låt stå i kylen ca 2 timmar.
  • Dekorera sedan moussen med passionsfrukt innan servering. 
Hoppas ni haft en bra start på veckan!