Muffins med jordgubbar, vit choklad och havre crunch, en perfekt kombo.

Ingredienser:
Ca 15 stycken
50 g margarin/smör
1 1/4 dl mjölk
2 ägg
2 dl strösocker
3 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 1/2 tsk bakpulver
2 dl färska jordgubbar
50 g vit choklad
Crunch:
40 g margarin/smör
1 dl havregryn
1/2 dl mjöl
1/2 dl strösocker
Gör så här:
Börja med att blanda ihop ingredienserna till crunchet.
Sätt på ugnen på 200 grader.
Smält matfettet och låt det svalna något, tillsätt mjölken. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt matfettet och mjölken och rör till sist ner mjölet blandat med bakpulver och vaniljsocker. Skär jordgubbarna i mindre bitar och hacka chokladen och rör ner i smeten.
Klicka ut smeten i muffinsformar, för bästa resultat placerade i muffinsplåt.
Strö över crunchet.
Grädda i mitten av ugnen i ca 12-15 minuter, kolla med sticka så de är klara då gräddningstiden kan variera beroende på ugn och storlek på muffinsformarna.
Nu blir det en lugn kväll här, känner mig trött efter intensiva dagar.
Kram! 💕