Ett gott tips till påskbuffén är denna potatissallad med rädisor, ägg, pepparrot och persilja. 
(null)
Ingredienser: 
800 g fast potatis eller 
färs potatis
2 msk neutral olja 
1 dl majonnäs 
1 dl gräddfil 
1 msk dijonsenap 
1 msk vitvinsvinäger 
2 st färsk lök 
2 hårdkokta ägg
1 knippe rädisor 
1 kruka kruspersilja 
rikligt med färskriven pepparrot
salt och svartpeppar

Gör så här: 
Skrubba potatisen och koka den så den är klar och låt den sedan svalna lite. skala den och skiva den medans den är ljummen och lägg på ett fat eller i en form. Ringla över olja och strö över salt och peppar. 
Blanda samman ingredienserna till dressingen, majonnäs, gräddfil, dijonsenap och vitvinsvinäger och ringla den över potatisen. 
Toppa med rädisor halverade i fjärdedelar, strimlad salladslök, rivet hårdkokt ägg, riven pepparrot och avsluta med persilja. 

Hoppas ni gillar den!