
Ingredienser:
800 g fast potatis eller
färs potatis
2 msk neutral olja
1 dl majonnäs
1 dl gräddfil
1 msk dijonsenap
1 msk vitvinsvinäger
2 st färsk lök
2 hårdkokta ägg
1 knippe rädisor
1 kruka kruspersilja
rikligt med färskriven pepparrot
salt och svartpeppar
Gör så här:
Skrubba potatisen och koka den så den är klar och låt den sedan svalna lite. skala den och skiva den medans den är ljummen och lägg på ett fat eller i en form. Ringla över olja och strö över salt och peppar.
Blanda samman ingredienserna till dressingen, majonnäs, gräddfil, dijonsenap och vitvinsvinäger och ringla den över potatisen.
Toppa med rädisor halverade i fjärdedelar, strimlad salladslök, rivet hårdkokt ägg, riven pepparrot och avsluta med persilja.
Toppa med rädisor halverade i fjärdedelar, strimlad salladslök, rivet hårdkokt ägg, riven pepparrot och avsluta med persilja.
Hoppas ni gillar den!