En grund deg men tre olika smaker, vilken blir er favorit?   (null)
Kakdegen:
80 g ljus choklad
175 g Rumsvarmt smör
1 1/4 dlmuscovadosocker 
1/2 dl strösocker
2 Àggulor
1 tsk vaniljsocker
4 dl vetemjöl
1/2 dl kakao
1 tsk bakpulver

Chokladfyllningen:
120 g mjölkchoklad
3/4 dl vispgrÀdde
1/2  msk honung
1/2 msk rumsvarmt smör
1 nypa salt 

Gör sĂ„ hĂ€r: 

Börja med kakdegen.

SĂ€tt ugnen pĂ„ 175°. 

Hacka chokladen och smĂ€lt den i en skĂ„l över ett vattenbad. 

Vispa smör och socker. 

Blanda i Àggulor och vaniljsocker. TillsÀtt den smÀlta chokladen, mjöl, kakao och bakpulver. Mixa ihop till en deg.

Dela degen i 15-20 bitar beroende pĂ„ hur stora ni vill ha dem och rulla dem till bollar. LĂ€gg bollarna pĂ„ en plĂ„t bakplĂ„tspapper. Gör en grop i varje kaka. 

GrÀdda kakorna mitt i ugnen i ca 12 min. Tryck till lite i groparna i kakorna om de har försvunnit under grÀddningen. LÄt kakorna kallna.

Chokladfyllningen: Finhacka chokladen. Koka upp grĂ€dde och honung. HĂ€ll grĂ€dden över chokladen. LĂ„t stĂ„ i 30 sek och rör sen om till en jĂ€mn krĂ€m. TillsĂ€tt smör och salt. TĂ€ck ytan med plastfolie och lĂ„t den stĂ„ i rumstemperatur tills den Ă€r spritsbar.

Fyll kakorna genom att spritsa i chokladkrĂ€men. 

Sen kan man vĂ€lja att enbart ha med chokladkrĂ€men, strö pĂ„ lite flingsalt eller kokos eller allt i en, chokladfyllning, flingsalt/kokos och smĂ€lt choklad som man ringlar över. 

Vilken smak vÀljer ni?

(null)