Tiden går snabbt, tacksam för den extra timmen man får idag 🤪 

Länge sedan jag uppdaterade här men på min instagram är jag mer flitig. 

Hösten har hunnit komma, varit på event, gjort en resa till Turkiet och så somnade tyvärr vår lilla hund in, nästan 11 år blev han. 💕 
(null)
Saknar honom så mycket! 

Vi har ju bara Gucci nu och han följer oss överallt. 
(null)

Tycker det varit en fin höst men nu börjar det bli kallt, vi kom nyss hem från en resa, varit i Turkiet i en vecka och där var det 25 grader varmt så ca en temperaturskillnad på över 20 grader. 🥶
Njutit av god mat 😋
(null)

(null)

(null)

Besökte en marknad också, så härligt med alla grönsaker, frukter och alla kryddorna 🥰
(null)

(null)

Sen blev det en hel del shopping, så mycket fint jag hittat och så billigt. 
(null)
Var svårt att välja kan jag lova, ville köpa med mig alla. 

Men nu är vi hemma sen några dagar tillbaka och efter flygförseningar och bilresa hem så har vi sovit ikapp och kommit in i rätt rytm igen. 
Nu har jag laddat betterierna och verkligen kunnat stressa ner och sänka alla krav så känner mig redo nu för nya utmaningar på jobbet, har en del samarbeten jag tror ni kommer gilla och sen roliga event som jag ser fram emot. 

Ett tips till höstlovslediga och till halloween på tisdag. En god morotskaka med frosting och halloweenig dekor. 
(null)
Ingredienser: 
3 ägg 
3 dl strösocker 
3/4 dl majs- eller rapsolja 
4 1/2 dl finrivna morötter 
1 1/2 tsk bikarbonat 
1 1/2 tsk kanel 
2 tsk vaniljsocker
1 1/2 tsk bakpulver
3 dl vetemjöl   
 
Glasyr: 
100 g Philadelphia ost 
50 g rumsvarmt smör
4 dl florsocker 
1 tsk vaniljsocker 
 
Gör så här:
Sätt på ugnen på 175 grader. 
Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
Rör i olja och de rivna morötterna.
Blanda de övriga ingredienserna och rör ner i smeten.  Häll smeten i en smörad och bröad form (jag använde en fyrkantig och skar sen i rutor) och grädda längst ner i ugnen i ca 40 minuter. 
Låt kakan svalna och gör under tiden glasyren. 
Rör rumsvarmt smör tillsammans med osten och sedan florsocker och vaniljsocker.
Bred eller spritsa sedan glasyren över den kalla kakan. Dekorera med tex orange och svart strössel eller något annat med halloweentema. 
Förvara kakan i kylen innan servering.    

Nu ska jag ut och plocka av de sista höstäpplena innan frosten förstör dem och sen se om jag kan baka något gott av dem. 🍎🍏🍎

Önskar er en fin söndag!