SĂ„ var det redan ny mĂ„nad och vi Ă€r inne i mars. Hoppas pĂ„ vĂ„r nu och lite varmare temperaturer. 
(null)
Februari gick fort med bÄde alla hjÀrtans dag och fettisdagen, sen blev det en hel del. Ha recept och brödbak.

Sen flyttade det in en liten ny i familjen, en liten grĂ„ kattunge. 
(null)
Det har verkligen gĂ„tt super bra, han Ă€r framĂ„t och nyfiken av sig och han och Gucci börjar lite smĂ„tt att bli vĂ€nner. 

Bakade en god kaka i helgen som gick hem bĂ„de hĂ€r hemma och hos vĂ„ra fikagĂ€ster som var hĂ€r. 
(null)
Ingredienser:
100 g smÀlt margarin/smör
4 msk mjölk
2 Ă€gg 
1 1/2 dl strösocker 
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker 
1 tsk bakpulver 
1/2 tsk bikarbonat 
2 mosade bananer 
1/2 dl nutella
50 g hackad choklad (ljus eller mörk blockchoklad)

Gör sÄ hÀr:
SÀtt pÄ ugnen pÄ 175 grader. Smörj och bröa en form.
SmÀlt margarinet/smöret och stÀll Ät sidan för att svalna och tillsÀtt mjölken.
Vispa Ă€gg och socker vitt och pösigt. TillsĂ€tt mjölkblandningen och dĂ€refter vetemjölet som blandats med vaniljsocker, bakpulver och bikarbonat. 
Blanda ner de mosade bananerna, nutellan och den hackade chokladen. 
GrĂ€dda lĂ€ngst ner i ugnen i ca 45 minuter, testa med provsticka sĂ„ den Ă€r klar. LĂ„t kakan svalna. 

Perfekt nĂ€r man har övermogna bananer hemma đŸ€—

TĂ€nkte börja planera lite inför pĂ„sken den hĂ€r veckan.  PĂ„sken Ă€r nog den högtid jag gillar
bĂ€st, lediga dagar, god mat, inte sĂ„ mycket stress och höga förvĂ€ntningar. 

Hoppas ni fÄr en fin vecka!