Gjorde en favorit tidigare i veckan när vi hade kalas. En supergod cheesecake med daim, så krämig och god!

Ingredienser:
3 st dubbeldaim eller 6 st enkla
1/2 paket digestivekex
50 gram margarin/smör
3 ägg
1 dl strösocker
300 gram philadelfiaost
1 msk vaniljsocker
4 dl grädde
Gör så här:
Mixa digestivekexen i en mixer och blanda sedan i det smälta margarinet/smöret. Platta ut kexblandningen i en rund form med löstagbar kant. Hacka sedan daimen.
Dela äggen i gulor och vitor i varsin bunke. Vispa vitorna till ett vitt hårt skum. Rör ihop äggulorna med socker, vaniljsocker och philadelfiaosten.
Vispa grädden fluffig och blanda ner den hackade daimen.
Vänd försiktigt ner äggsmeten i vitorna och blanda sedan ner daimgrädden. Rör om försiktigt så allt blandas och häll blandningen över kexbotten. Ställ i frysen i minst 5 timmar och ta fram den en stund innan servering, ca 15-20 min, så den hinner mjukna något.
Fantastiskt gott!!!
Åh vad gott!