Hemma igen efter ett par dagar i Stockholm, idag blir det tvätt, städ och att fixa allt inför tjejernas skolstart i morgon.
Tänkte tipsa om en god rätt, gratinerad fläskytterfil'e med pepprig sås. En bra bjudrätt eller till till söndagsmiddag kanske? 
Ingredienser: 
500-600 g fläskytterfile 
Salt 
Svartpeppar 
Paprikakrydda
 
Såsen:
3 dl grädde 
1/2 paket Cantadoueost 4 peppar
1/2 buljongtärning eller fond 
2 msk soja
Salt 
svartpeppar 
Maizena redning
 
Riven parmesan till gratineringen
 
Gör så här: 
Skär fläskytterfil'en i skivor, krydda med salt, peppar och paprikakrydda och stek dem nästan klara i stekpanna. Lägg skivorna i en ugnssäker form. 
 
Gör såsen genom att koka upp grädde, ost, buljong, salt och svartpeppar. Red såsen med lite maizena om den är för lös. Låt koka ihop ett par minuter.
 
Häll såsen över kötter, strö över riven parmesan och gratinera i ugnen, 225 g i ca 10 minuter. 
 
Servera med kokt ris och en god sallad.