Hemma igen efter ett par dagar i Stockholm, idag blir det tvätt, städ och att fixa allt inför tjejernas skolstart i morgon.
Tänkte tipsa om en god rätt, gratinerad fläskytterfil'e med pepprig sås. En bra bjudrätt eller till till söndagsmiddag kanske?

Ingredienser:
500-600 g fläskytterfile
Salt
Svartpeppar
Paprikakrydda
Såsen:
3 dl grädde
1/2 paket Cantadoueost 4 peppar
1/2 buljongtärning eller fond
2 msk soja
Salt
svartpeppar
Maizena redning
Riven parmesan till gratineringen
Gör så här:
Skär fläskytterfil'en i skivor, krydda med salt, peppar och paprikakrydda och stek dem nästan klara i stekpanna. Lägg skivorna i en ugnssäker form.
Gör såsen genom att koka upp grädde, ost, buljong, salt och svartpeppar. Red såsen med lite maizena om den är för lös. Låt koka ihop ett par minuter.
Häll såsen över kötter, strö över riven parmesan och gratinera i ugnen, 225 g i ca 10 minuter.
Servera med kokt ris och en god sallad.