I helgen bakade jag goda snickersrutor efter önskemål från lillebror, snäll som jag är 😉 
Ingredienser: 
1 burk jordnötssmör 
1 dl ljus sirap 
1 dl strösocker 
 
9-10 dl rice krispies
1 dl kokos 
1 tsk vaniljsocker 
 
Garnering: 
200 g blockchoklad/mjölkchoklad/bakchoklad
 
Gör så här: 
Blanda samman jordnötssmör, sirap och strösocker i en kastrull och värm så blandningen smälter till en jämn smet. 
Blanda rice chrisp, kokos och vaniljsocker i en bunke och tillsätt sedan jordnötssmörsblandningen och blanda samman allt.
Lägg i bakplåtspapper i en form (20x30 cm) och fördela blandningen i den, smält chokladen i vattenbad och bred den över. Ställ i kylen och låt svalna innan den skärs upp i lagom stora bitar.
 
Supegott, glutenfria och enkla att göra!