Oj, så många som gillade min paj från igår på instagram så här kommer receptet.

Ingredienser:
Pajdegen:
125 g smör
3 dl vetemjöl
2-3 msk vatten
Fyllningen:
450-500 g frysta hallon
1/2 dl strösocker
1 msk potatismjöl
1/2 sats havrecrunch, se recept här. (tål man inte hasselnötter eller bara inte gillar så tar man bara bort dem)
Gör så här:
Gör pajdegen genom att finfördela smöret i mjölet med en gaffel eller med fingertopparna så det blir en smulig massa. Blanda sedan i vattnet och arbeta ihop till en deg.
Tryck ut degen i en pajform, låt den vila i kylen medans ni gör havrecrunchet.
När havrecrunchet är klart så blanda hallonen med socker och potatismjöl och lägg i dem i pajformen.
Strö över havrecrunchet och grädda mitt i ugnen på 225 grader i ca 15-20 minuter, så den får en fin färg.
Servera med en god vaniljsås eller vaniljvisp!
Hoppas ni gillar den!
Ser onekligen gott ut!!! 😍 Har slängt upp lite måndagspepp på min blogg och tänkte höra om du vill anta utmaningen att hänga på med förra veckans bästa! Kram!!!