Oj, så många som gillade min paj från igår på instagram så här kommer receptet. 
Ingredienser:
Pajdegen:
125 g smör
3 dl vetemjöl
2-3 msk vatten
 
Fyllningen:
450-500 g frysta hallon
1/2 dl strösocker
1 msk potatismjöl
 
1/2 sats havrecrunch, se recept här. (tål man inte hasselnötter eller bara inte gillar så tar man bara bort dem) 
 
Gör så här: 
Gör pajdegen genom att finfördela smöret i mjölet med en gaffel eller med fingertopparna så det blir en smulig massa. Blanda sedan i vattnet och arbeta ihop till en deg. 
Tryck ut degen i en pajform, låt den vila i kylen medans ni gör havrecrunchet.
När havrecrunchet är klart så blanda hallonen med socker och potatismjöl och lägg i dem i pajformen. 
Strö över havrecrunchet och grädda mitt i ugnen på 225 grader i ca 15-20 minuter, så den får en fin färg.
 
Servera med en god vaniljsås eller vaniljvisp! 
 
Hoppas ni gillar den!