Gjorde denna goda pasta på grönkålen och valnötterna som var kvar efter jul, blev super gott och ett bra sätt att göra av med de sist av resterna så man slipper slänga. Är det något jag blivit bättre på under denna pandemi så är det att planera handling och att göra av med det som finns hemma, att kombinera ihop en måltid efter de saker som finns i kylen.

Ingredienser:
1 scharlottenlök
100 g grönkål
5 dl matlagningsgrädde
1 msk grönsaksfond
1 1/2 dl parmesan
Valnötter
Lite rivet citronskal
Salt
Svartpeppar
Gör så här:
- Koka pastan
- Hacka scharlottenlöken fint och stek den och grönkålen mjuk och glansig
- Tillsätt matlagningsgrädden, grönsaksfonden, salt och peppar
- Låt koka ihop så den blir krämig (blir den för lös så red av med lite maizena, blir den för krämig späd med lite pastavatten)
- Tillsätt parmesan, citronskal och blanda i valnötterna
- Vänd ner pastan
- Klart att servera, smaklig måltid!
Annars gör vi inte mycket dessa dagar. Håller oss hemma i dessa tider, kollar film, spelar spel, lägger pussel och mumsar godis.

Denna goa låda hade ena dottern pysslat ihop till oss, så roligt att få och välfylld med allt vi gillar. Så smart och uppskattad present att få, bra gå bort present eller bara att ge som en överraskning.
Vilken godislådan 😍 bra tips