Igår gjorde jag dessa goda matmuffins, perfekt som mellanmål, på utflykten eller till soppan. Jag gjorde dem vegetariska och fyllde dem med färsk basilika, feta ost, majs, oliver, tomat och riven ost men man kan så klart ha andra fyllningar och det man har hemma tex, skinka, paprika och andra örter. 
Super goda och enkla att göra, smakar som en lite enklare variant av focaccia. 
 
 Ingredienser: 
(12 st) 
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt, gärna örtsalt
75 g smält smör
2 dl mjölk
2 ägg
Hackad färsk basilika
Körsbärstomater delade i mindre bitar
Majs
Oliver delade i halvor 
Tärnad fetaost
Riven ost
 
Gör så här: 
Smält smöret. 
Blanda samman vetemjöl, bakpulver och salt.
Tillsätt sedan det smälta smöret, mjölken och äggen.
Fördela muffinsformarna på en plåt, gärna en muffinsplåt så håller de formen bättre. 
Lägg i det ni önskar fylla era muffins med, här går det ju att variera utefter det man gillar och har hemma.
Fyll på formarna med smeten, blanda om lite lätt så att fyllning och smet blandas lite. 
Grädda mitt i ugnen, 200 grader i ca 15-20 minuter. 
 
Hoppas ni ska gilla dem, här blev de en ny favorit!