Gjorde så goda kakor förra helgen och här kommer receptet. Mycket chokladsmak och så där lite små sega, som kladdkaka fast i kakform.

Ingredienser till ca 20 - 25 st:
125 g mjukt smör.
1 dl farinsocker
1 dl strösocker
1 ägg
3 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 nypa salt
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bikarbonat
150 g chokladknappar
1 dl mini marschmallows
Gör så här:
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Rör smöret och båda sockersorterna i en stor skål till en krämig smet, använd elvisp.
- Tillsätt därefter ägget och blanda så degen går ihop.
- Blanda vaniljsocker, mjöl, bikarbonat, kakao och salt i en skål.
- Häll ner mjölblandningen i smörsmeten och blanda försiktigt samman.
- Rör ner chokladknapparna och marschmallowsen.
- Dela degen i 2 delar och rulla till längder och dela i mindre bitar och rulla till jämnstora bollar.
- Placera dem sedan på plåtar med bakplåtspapper och gädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.
- Ta ut plåtarna ur ugnen och låt kakorna svalna.
- Ringla över lite smält choklad.