Tipsar om ett nyttigare alternativitet till julgodis. Enkelt, gott och nyttigt, glutenfria och utan tillsatt socker. De smakar precis som pepparkaksdeg och fick godkännt betyg av både stora och små här hemma. 
 
Raw pepparkaksbollar 
 
 
Ingredienser: 
2 dl sötmandel 
8-10 färska urkärnade dadlar 
1 msk honung
2 tsk pepparkakskrydda (alternativt 1/2 tsk kanel, 1/2 tsk kardemumma, 1/2 tsk kryddnejlika och 1/2 tsk ingefära) 
 
Finhackad/malen sötmandel att rulla i 
 
Gör så här: 
Mixa mandeln till ett mjöl, och blanda sedan i dadlar, honung och kryddor och mixa till en smet. Forma till bollar i önskad storlek och rulla dem i finhackad/malen mandel, klart! 👌
 
Önskar er en trevlig torsdag!