En favorit småkaka här hemma!

Ingredienser:
(ca 25 st)
125 g margarin/smör
3/4 dl strösocker
2 dl vetemjöl
1/2 dl potatismjöl eller 4 msk maizena
2 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
Fyllning:
1 dl hallonsylt
Gör så här:
Sätt på ugnen på 200 grader.
Rör rumsvarmt fett och strösocker poröst.
Blanda vetemjöl, potatismjöl, vaniljsocker och bakpulver och tillsätt det. Rör sedan ihop till en smidig deg.
Rulla degen till en längd och skär den i 25 bitar.
Rulla bitarna till kulor och lägg dem i små formar placerade på en plåt.
Gör en fördjupning i varje kaka och lägg i en klick hallonsylt.
Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 10 minuter.

På några utav kakorna ringlade jag över lite smält choklad, gott även det! Hallon och choklad funkar ju alltid!