Gjorde en ny rätt idag och den vart så god. Krämig och fyllig i smaken och super enkel att göra, middagen klar på 20 minuter. 
 
 
Ingredienser
(ca 3-4 portioner) 
500 g tärnat kycklingkött eller kött från en grillad kyckling 
100 g salladslök 
1 riven morot 
2 dl créme  fraiche gourmet saffran & tomat 
1/2 dl vitt vin
1/2 dl vatten 
1/2 ask körsbärstomater 
salt 
svartpeppar 
 
Pasta 
 
Gör så här: 
Koka pastan. 
Skär salladslöken och fräs den i smör i en kastrull. Tillsätt riven morot, creme fraiche, vin, vatten, salt och svartpeppar och låt småkoka i ca 10 minuter. Dela körsbärstomaterna i mindre delar och tillsätt dessa och den tärnade kycklingen mot slutet av koktiden så att det hinner bli varmt. 
Blanda såsen med pastan och servera. 
 
Smaklig måltid!