Gjorde en ny rätt idag och den vart så god. Krämig och fyllig i smaken och super enkel att göra, middagen klar på 20 minuter.

Ingredienser:
(ca 3-4 portioner)
500 g tärnat kycklingkött eller kött från en grillad kyckling
100 g salladslök
1 riven morot
2 dl créme fraiche gourmet saffran & tomat
1/2 dl vitt vin
1/2 dl vatten
1/2 ask körsbärstomater
salt
svartpeppar
Pasta
Gör så här:
Koka pastan.
Skär salladslöken och fräs den i smör i en kastrull. Tillsätt riven morot, creme fraiche, vin, vatten, salt och svartpeppar och låt småkoka i ca 10 minuter. Dela körsbärstomaterna i mindre delar och tillsätt dessa och den tärnade kycklingen mot slutet av koktiden så att det hinner bli varmt.
Blanda såsen med pastan och servera.
Smaklig måltid!