En god och saftig kaka, perfekt när man har övermogna bananer hemma.

Ingredienser:
100 g smält margarin/smör
4 msk mjölk
2 ägg
1 1/2 dl strösocker
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
1/2 tsk bikarbonat
2 mosade bananer
1/2 dl nutella
50 g hackad choklad (ljus eller mörk blockchoklad)
Frosting:
125 g philadelfiaost
50 g smör
1 1/2 dl florsocker
riven mörk choklad till dekorering
Gör så här:
Sätt på ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en form.
Smält margarinet/smöret och ställ åt sidan för att svalna och tillsätt mjölken.
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt mjölkblandningen och därefter vetemjölet som blandats med vaniljsocker, bakpulver och bikarbonat.
Blanda ner de mosade bananerna, nutellan och den hackade chokladen.
Grädda längst ner i ugnen i ca 45 minuter, testa med provsticka så den är klar. Låt kakan svalna.
Gör frostingen genom att blanda rumstempererat smör med philadelfiaosten, sikta ner florsockret och blanda samman. Bred frostingen över kakan och dekorera med lite riven choklad.

Önskar er en fin dag!