Ugnsrostad potatis med soltorkade tomater, fetaost och ruccola, perfekt till kött, lax, kyckling m.m. 
 
 
Ingredienser: 
900 g delikatesspotatis 
1 burk (200 g) soltorkade tomater i olja
150 g fetaost 
50 g ruccola 
Flingsalt 
Svartpeppar 
 
Gör så här:
  • Sätt på ugnen på 225 grader.
  • Tvätta och skrubba potatisen men låt skalet vara kvar och dela dem sedan i halvor.
  • Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper och häll över oljan från de soltorkade tomaterna, krydda med salt och peppar och blanda om allt.
  • Ställ in mitt i ugnen i ca 25-30 minuter beroende på ugn och storleken på potatisarna. Testa med en provsticka så potatisen är klar. 
  • Ta ut plåten ur ugnen och strö över de soltorkade tomaterna (som hackats innan) och toppa med ruccola och smulad fetaost. 
Smaklig måltid!