Ugnsrostad potatis med soltorkade tomater, fetaost och ruccola, perfekt till kött, lax, kyckling m.m.

Ingredienser:
900 g delikatesspotatis
1 burk (200 g) soltorkade tomater i olja
150 g fetaost
50 g ruccola
Flingsalt
Svartpeppar
Gör så här:
- Sätt på ugnen på 225 grader.
- Tvätta och skrubba potatisen men låt skalet vara kvar och dela dem sedan i halvor.
- Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper och häll över oljan från de soltorkade tomaterna, krydda med salt och peppar och blanda om allt.
- Ställ in mitt i ugnen i ca 25-30 minuter beroende på ugn och storleken på potatisarna. Testa med en provsticka så potatisen är klar.
- Ta ut plåten ur ugnen och strö över de soltorkade tomaterna (som hackats innan) och toppa med ruccola och smulad fetaost.
Smaklig måltid!