I helgen bakade jag en ny variant av kladdkaka som jag hade maltesers i, super god.

Ingredienser:
100 g smält margarin/smör
2 ägg
3 dl socker
1 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
1 1/2 dl vetemjöl
1 nypa salt
1 påse maltesers
Gör så här:
Sätt på ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en rund form (ca 22 cm).
Smält margarinet/smöret och låt det svalna.
Rör ihop ägg och socker.
Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner dem i äggsmeten.
Tillsätt därefter det smälta margarinet/smöret.
Halvera malteserskulorna och blanda ner dem i smeten.
Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter.
Låt kakan svalna och låt stå svalt innan servering. Servera med lättvispad grädde.

Idag kändes det som att våren är på gång på riktigt men det kommer säkert komma bakslag men försöker njuta av den så mycket det går nu, längtar så eftet våren nu.

Önskar er en god fortsättning på veckan, snart, snart är det helg.