Har snurrat in lite på snittkakor men det är ju så gott, enkelt och blir många kakor på en sats. 
Ingredienser till ca 60 st:
250 g margarin 
1 1/2 dl socker
2 ägg
7 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver 
1 tsk vaniljsocker
 
Ca 1 dl hallonsylt
 
Garnering: 
Pärlsocker
 
Gör så här:
  • Sätt på ugnen på 225 grader. 
  • Rör rumsvarmt margarin och socker poröst.
  • Rör ner äggen, ett i taget, och mjölet blandat med bakpulvret och vaniljsockret. 
  • Rulla 4 längder, lika långa som plåten.
  • Lägg dem på en plåt, smord eller med bakplåtspapper. 
  • Gör en fördjupning mitt i varje längd. Fyll den med hallonsylt.
  • Grädda mitt i ugnen i 10-12 minuter. 
  • Ta ut plåten från ugnen och strö över pärlsocker. Låt sedan längderna kallna på plåten.
  • Skär dem i sneda, ca 2 1/2 cm breda bitar.
Önskar er en fin tisdag!