Gjorde en god kycklinggryta i gÄr som jag tÀnkte tipsa om, den gÄr bÄde att göra med lite sting men Àven som en mildare variant.
Jag har skrivit ner receptet hÀr nedan men kryddar efter tycke och smak nÀr jag smaksÀtter sÄ har inga direkta mÄtt dÀr. Kör oftast lite pÄ kÀnsla nÀr jag lagar mat och bakar. 
 
Ingredienser: 
Ca 500 g kyckling (jag valde minutbitar men funkar ju med kyckling som strimlats eller fileer som ni skÀr i kuber)
1 ask creme fraiche paprika & chili (vill man ha en mildare variant vÀljer man smaken tomat & basilika)
1 spetspaprika
Ca 1/2 burk soltorkade tomater
1 1/2 - 2 dl matlagningsgrÀdde 
NÄgra nÀvar bladspenat 
Salt
Peppar
Paprikapulver 
 
Gör sÄ hÀr: 
SkÀr kycklingen i kuber och bryn kycklingen i smör, krydda med salt, peppar och paprikakrydda. 
TillsÀtt creme fraiche och grÀdden och lÄt koka ihop. 
Blanda i hackade soltorkade tomater, hackad paprika och bladspenat och lÄt allt koka ihop tills kycklingen Àr helt klar. Smaka av. 
 
Blanda samman med en god pasta. 
 
Smaklig mĂ„ltid!Â