Att baka kakor i långpanna är ju ett väldigt bra påfund tycker jag. Enkelt, smidigt och räcker till många, perfekt.

Detta recept är fantastiskt gott, så råder er att testa. ;)
Ingredienser:
275 g smör
1 dl strösocker
1 1/2 dl strö farinsocker
1 ägg
6 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
1 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker
100 g vita chokladknappar
100 g chokladknappar (mjölkchoklad, ljus choklad)
100 g mörka chokladknappar
Garnering:
Chokladknappar
Smält choklad
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ihop smör, socker och farinsocker. Tillsätt ägget och blanda ihop.
Blanda mjöl, bikarbonat, bakpulvet och vaniljsocker och blanda ihop till en deg och tillsätt sedan chokladknapparna och blanda runt.
Klä en ugnsform (30×40 cm) med bakblåtspapper och tryck ut degen i formen.
Grädda mitt i ugnen i ca 30-35 minuter.
Garnera med lite chokladknappar och låt den svalna.
Ringla ev över lite smält choklad och skär i lagom stora rutor.
En super god kaka, hoppas ni gillar den.