Crêpes är ju så gott tycker jag men något man äter för sällan. Favoritfyllningen hos mig är nog champinjonfyllning, så här kommer mitt recept. 
Ingredienser till ca 15 crêpes:
En sats pannkakssmet, se recept här. 
 
Fyllning:
Ca 200 g färska champinjoner
1 scharlottenlök
2 1/2 msk vetemjöl
2 dl mjölk
1 dl grädde
1/2 grönsaksbuljongtärning alternativt fond
1/2 tsk salt
Svartpeppar 
En skvätt soja
Ev hackad persilja 
 
Gratinering:
Riven ost
 
Gör så här:
Grädda pannkakorna och lägg dem på en tallrik. 
Skär champinjonerna i bitar och hacka löken fint. 
Stek svamp och lök i smör. Salta och peppra och stek till vätskan från svampen kokat in. 
Strö över mjölet, rör om och tillsätt mjölk, grädde och buljongtärning under omrörning. 
Koka på låg värme i ca 10 minuter. Smaka av med salt, peppar och soja och ev lite hackad persilja om man gillar det.
Fyll sedan pannkakorna med stuvningen, ca 3 msk per pannkaka och rulla ihop. 
Lägg de fyllda pannkakorna, crêpesen, bredvid varandra i en ugnssäker form, strö över riven ost och gratinera i ugnen i ca 10 minuter på 225-250 grader. 
 
Smaklig måltid!